5-KA, spletna trgovina s.p.

Možnosti plačila

Spletna trgovina 5-KA omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo po povzetju: Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek ni vračunan v kupnino in nanj nimamo vpliva. To pomeni, da v primeru plačila po povzetju plačate kupnina+strošek odpreme blaga v vrednosti 2,95 EUR+provizija (1,05€) za položnico UPN po ceniku Pošte Slovenije. Pri plačilu po predračunu provizije ni!

 

  • plačilo po predračunu  na TRR  Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi, boste ob potrditvi naročila prejeli predračun. Rok za plačilo je 3 dni po prejemu predračuna. Če v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.

 

Kako opraviti nakazilo na TRR podjetja?

 

 

        

 

 

  • prek storitve PayPal  Možnost plačila s kreditnimi karticami, kot so: Visa, Mastercard, AmericanExpress. Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na PayPal stran. Po uspešno opravljenem plačilu boste avtomatsko preusmerjeni nazaj v našo trgovino, če je plačilo prejeto, naročilo obdelamo in ga odpošljemo.
  • PayPal je plačilni sistem, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljen za internetno plačevane v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila in je nadomestek za plačilo s kreditnimi karticami. Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan. Prednost plačila s PayPalom pa je v tem, da ne rabite podajati informacij o vaši kreditni kartici pri nas.

    Plačilo je izvršeno takoj in bo v sistem zabeleženo prejeto plačila, v kolikor ne boste prekinili ali imeli nezadostna sredstva na računu.

    Za plačevanje preko Paypal računa ni potrebno biti registriran in je možno za vsakogar, ki ima KREDITNO ali DEBETNO kartico.